top of page
Buscar
  • Foto del escritorCarmesí

SEGON DIA DE RODATGE!

Actualizado: 22 mar 2019

Dilluns 4 de març, va ser el segon dia de rodatge al bar Bivio de Barcelona. Ens van cedir el seu club de festes, espai ideal pel que necessitàvem gravar.


Vam citar als actors i actrius a les 11h i la Paula (Directora artística) amb l'ajuda de l'Ana Lozano (Ajudant de direcció), van començar a empolainar als actors/actrius, és a dir, se'ls hi va indicar quin vestuari s'havien de posar en la primera seqüència que haviem de gravar i, tot seguit, els van començar a maquillar i pentinar.


Mentrestant, la Carla (Tècnica d'il·luminació) i l'Andrea (directora), van preparar tot el set amb la il·luminació i mirant les perspectives de l'espai per saber on situar els actors i actrius per filmar-los.


Havent acabat amb vestuari, maquillatge i perruqueria, l'Ana i la Paula van començar a preparar tot l'attrezzo necessari i a fer proves d'àudio.


La Loubna, es va encarregar que els documents estiguessin signats: els permisos de drets d'imatge i de localització. També, es va encarregar de fer les fotografies pel making off, tant abans com durant la gravació.


Una vegada tot enllestit, vam començar a gravar totes les escenes planejades. La directora i la directora de fotografia, van ser les operadores de càmera, per tant, es van encarregar dels enquadraments de càmera i de la gravació en general mentre que l'Ana i la Paula sostenien la perxa i movien focus sota les indicacions de la tècnica d'il·luminació.


Sobre les 17h de la tarda, vam finalitzar el dia de rodatge, ja que ja estava tot filmat i enllestit. L'Ismael, es va encarregar de traslladar el material.


Estem molt contentes amb el resultat dels clips.




4 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page